Pátek 26. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Místo Miss Sympatie Miss IRON FIREMAN

Rádi bychom Vás touto cestou informovali o jednom rozhodnutí týkající se soutěže Miss Profinet – Miss Profesionální hasička 2003.

V posledním článku, ktyrý se týkal této soutěže jsem Vás informovali o tom, že čtyři první účastnice získají zájezd do Itálie.

I přes tuto, alespoň myslíme, příjemnou cenu jsme se rozhodli, že soutěž okořeníme ještě jednou akcí. Jedná se o cenu Miss IRON FIREMAN, která bude náhražkou Miss Sympatie. Tato značka je zaregistrována a nemůžeme ji tudíž použít.

Miss IRON FIREMAN získá jedna ze soutěžících Miss Profinet – Miss Profesionální hasička 2003, která se osobně ukáže na akci IRON FIREMAN 2003, kde budou oficiálně vyhlášeny výsledky soutěže Miss Profinet – Miss Profesionální hasička 2003. Miss IRON FIREMAN bude volena závodníky soutěže IRON FIREMAN 2003. Vítězka Miss IRON FIREMAN získá na místě 5000 Kč (slovy pěttisíc Kč).

Pro tuto soutěž bude připraveno 23 očíslovaných triček, kterými budou účastnice Miss IRON FIREMAN „označeny“. Takto se pak budou volně pohybovat na místě soutěže, díky tomu si je budou moci ve chvílích volna závodníci prohlédnout a následně jim tajně přidělit hlas. Každý závodník bude moci přidělit pouze jeden hlas.

Doufáme, že toto naše rozhodnutí účastnice Miss Profinet – Miss Profesionální hasička 2003 potěšilo, a že se všemi 6.září setkáme u budovy CITY EMPIRIA v Praze 4. Budou totiž pravou ozdobou soutěže IRON FIREMAN 2003.
Sdílet