Sobota 20. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Vozidlo vylétlo ze silnice a skončilo na střeše

V sobotu (30. srpna 2008) dopoledne došlo u obce Běleč nad Orlicí na Hradecku k dopravní nehodě osobního vozidla. Automobil skončil po nehodě na střeše mimo vozovku. Tři lidé, včetně dítěte, utrpěli zranění.

Událost byla na operační středisko HZS ohlášena v 09:42 hodin. Na místo vyjeli profesionální hasiči z Hradce Králové a dobrovolní hasiči z Třebechovic pod Orebem. Řidička osobního vozidla z dosud neznámých příčin vyjela mimo vozovku, kde prorazila plot a skončila na střeše. Ve vozidle byli zraněni tři lidé, včetně malého chlapce, který utrpěl šok. Hasiči pomohli záchranné službě s ošetřením zraněných osob a jejich naložením do sanitních vozů. Následně zabezpečili vozidlo proti požáru a úniku provozních látek. Po zajištění vozidlo převrátili zpět na kola. Příčiny nehody šetří Policie ČR. (foto: Jan Dušek)

Územní odbor Rychnov nad Kněžnou

U Kostelce nad Orlicí se srazila tři auta 

K hromadné nehodě tří osobních vozidel vyjely v sobotu (30. srpna 2008) odpoledne dvě jednotky hasičů. Nehoda se stala před 16. hodinou na silnici u Kostelce nad Orlicí na Rychnovsku. Na místo vyjeli profesionální hasiči z Rychnova nad Kněžnou a dobrovolní hasiči z Kostelce nad Orlicí. Při hromadné srážce nebyl nikdo zraněn. Hasiči zasypali uniklé provozní látky sorbentem a zlikvidovali je z vozovky. Zajistili všechna vozidla proti požáru a úniku provozních náplní. Po zadokumentování události Policií ČR odstranili vozidla mimo silnici. Příčiny nehody a míru zavinění šetří Policie ČR. (foto: Jan Dušek)

Sdílet