Středa 8. května 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Při nehodě bylo zraněno pět osob

Dne 5. září 2008 v 17.10 hodin vyjížděli hasiči ze Svitav a Moravské Třebové na silnici u Koclířova. Zde došlo k dopravní nehodě dvou osobních a jednoho nákladního automobilu. Hasiči ihned po svém příjezdu museli ze zdemolovaných vozidel vyprostit dvě osoby

Dne 5. září 2008 v 17.10 hodin vyjížděli hasiči ze Svitav a Moravské Třebové na silnici u Koclířova. Zde došlo k dopravní nehodě dvou osobních a jednoho nákladního automobilu. Hasiči ihned po svém příjezdu museli ze zdemolovaných vozidel vyprostit dvě osoby. Celkem bylo zraněno při nehodě 5 osob, čtyři osoby odvezla do nemocnice zdravotnická záchranná služba a jednu zraněnou osobu transportoval do nemocnice vrtulník. Hasiči připravili přistávací plochu pro vrtulník, dále odstranili následky nehody a ve 20.17 hodin se vrátili zpět na základnu.


Do Stašova vyjížděli 5. září ve 21.25 hodin hasiči z Poličky. Jednalo se o kolizi osobního vozidla, které narazilo do stromu. Při nehodě byla jedna osoba zraněna těžce a jedna utrpěla lehké zranění. Hasiči pomohli záchranné službě se zraněnými osobami a po zadokumentování nehody odstranili následky nehody a pomohli s naložením havarovaného automobilu na vozidlo odtahové služby.

Ilustrační foto

por. Vendula Horáková
tisková mluvčí
HZS Pardubického kraje




-swo-

Sdílet