Sobota 27. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Jan Semrádt z Liberce zatím vede

Jan Semrádt z HZS Libereckého kraje, který obhajuje loňské vítězství, je zatím na pražském železném hasičovi ve vedení. Soutěž má za sebou již třicet závodníků.

Jan Semrádt z HZS Libereckého kraje, který obhajuje loňské vítězství, je zatím na pražském železném hasičovi ve vedení.

Soutěž IRON FIREMAN® 2008 se postupně dostává do své druhé poloviny, zatím má odběhnuto svůj díl 30 nejtvrdších hasičů, co úspěšně či neúspěšně absolvovali pražský závod v disciplínách TFA.

Nejúspěšnějším z dosavadních soutěžících je Honza Semrádt z HZS Libereckého kraje, který obhajuje své loňské vítězství. Dnes se mu podařilo zaběhnout čas 10,18 minut, což mu vyneslo průběžné první místo. Vše se ještě může samozřejmě změnit, před námi je ještě přeci jen třicet tvrdých chlapů z řad soutěžících hasičů z celé Evropy.

Soutěžícím vše stěžuje silný vítr, který na pankrácké pláni vane. S tím je spojená i zima, což je jeden z důvodů, proč se zatím nedostavilo větší množství diváků. Počasí nám opravdu nepřeje a dle mraků to ani nevypadá, že by se zlepšilo. Hasiči jsou ovšem tvrdí borci a nemůže je jen tak nic rozhodit. Popřejme jim hodně sportovního štěstí a zhruba za hodinu se na webu Požáry.cz objeví další přímé zpravodajství. On-line přenos můžete sledovatna webu Yotiva.tv.


Mimo soutěž probíhá souběžně i doprovodný progran, ve kterém můžete vidět při práci psovody a kynologické záchranáře pražské Městské policie a také ukázky slanění z budovy CITY TOWER v provdení pražských hasičů – lezců.

-wap-

Sdílet