Sobota 20. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Jednal krizový štáb

Dne 25.9. 2008 jednal krizový štáb ustanovený ze zástupců svolavatelů protestní akce o technickém a organizačním zabezpečení demonstrace, která je naplánována na 1. října 2008 ve 14. hodin před budovou Ministerstva vnitra na Praze 7.

Dne 25.9. 2008 jednal krizový štáb ustanovený ze zástupců svolavatelů protestní akce o technickém a organizačním zabezpečení demonstrace. V místě pořádání demonstrace se budeme scházet již od 13.30 hod., od 13.45 hod. bude spuštěna doprovodná hudba a v 14.00 hod. začne asi hodinová demonstrace.

Při dojezdu na místo počítejte s dopravními komplikacemi, které jsou způsobeny změnou dopravy na Letné, parkování autobusů je v místě prakticky nemožné, proto raději zaparkujte na okraji Prahy a na místo přijeďte městskou dopravou. Při plánování času odjezdu počítejte s dostatečnou časovou rezervou.

Účastníky demonstrace žádáme: dejte zřetelně na vědomí ostatním účastníkům demonstrace, že jste hasiči, vezměte reflexní vesty, čepice s nápisem hasiči, hesla, transparenty a hlavně píšťalky, sirény a jiná „hlučítka." Příjďte v co největším počtu vyjádřit svůj názor!

Info: Zdeněk J. Oberreiter
předseda OS hasičů – 26.9. 2008

Převzato z 
www.osh.cz

-wap-

Sdílet