Pátek 26. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Hasiči z Hradce Králové a Nového Bydžova zasahovali u tří dopravních nehod

Během pondělí (29. září 2008) zasahovali hasiči na Hradecku u tří dopravních nehod, při kterých byli zraněni tři lidé.

<!----> Během pondělí (29. září 2008) zasahovali hasiči na Hradecku u tří dopravních nehod, při kterých byli zraněni tři lidé.

Dálnici zablokovaly přepravky s masem

Včera (29. září 2008) sedm minut po půlnoci vyjeli profesionální hasiči z Nového Bydžova a dobrovolní hasiči z Chlumce nad Cidlinou k dopravní nehodě, která se stala na dálnici D11 ve směru na Hradec Králové. Při nehodě byla jedna osoba zraněna a převezena do nemocnice v Hradci Králové.

Na 79. km dálnice došlo ke střetu osobního vozidla a dodávky převážející maso. Přepravky s masem se vysypaly z auta a zablokovaly vozovku v délce zhruba 100 metrů. Hasiči ve spolupráci s pracovníky Správy a údržby silnic odklidili vysypané maso a přepravky z vozovky. Hasiči u obou vozidel provedli protipožární opatření a odpojili autobaterie. Příčiny nehody šetří Policie ČR. (foto: stanice Nový Bydžov)

Hasiči museli vyprostit řidiče nákladního vozidla

V pondělí (29. září 2008) o půl druhé odpoledne došlo na křižovatce ulic Brněnská a Holická v Hradci Králové k dopravní nehodě dvou nákladních vozidel. Jeden z řidičů zůstal v kabině zaklíněn a museli jej vyprostit až přivolaní hasiči.

Řidič nákladního vozidla Mitsubishi narazil na křižovatce do zadní části jiného nákladního vozidla. V kabině zůstal uvězněn a hasiči museli použít hydraulické nářadí, aby muže vyprostili ven. Zraněný řidič byl předán do péče záchranné služby, která jej převezla do nemocnice. Hasiči zabezpečili místo nehody a odklidili části havarovaných vozidel z jízdního pruhu. Příčiny nehody šetří Policie ČR. (foto: centrální stanice Hradec Králové)

por. Bc. Martina Žahourková
tisková mluvčí
HZS Královéhradeckého kraje 

-skw-

Sdílet