Sobota 20. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Alarm revue a Hasičské noviny také na požárech

Jsme rádi, že můžeme svým čtenářům opět nabídnout něco nového. Na serveru požáry.cz si v nejbližší době budete moci pročítat výběr nejzajímavějších článků z časopisu Alarm revue a Hasičských novin.

S velkým potěšením mohu konstatovat, že se nám podařilo navázat mediální spolupráci s časopisem Alarm revue a Hasičskými novinami. Oba šéfredaktoři těchto hasičských periodik souhlasili s tím, že budou jejich částečný obsah publikovat také na serveru požáry.cz. Je totiž pochopitelné, že ne všechny články „sluší“ internetu a naopak.

Pro naši nepatrnou redakci je to veliká událost. Pomalu se začíná tvořit opravdový hasičský portál, obsahující nejen aktuální zprávy z hasičského prostředí, ale také obsahově bohatší odborné oborové články.

Touto spoluprací se také rozšiřují možnosti prezentace inzerentů v těchto periodikách. V současné době se snažíme najít optimální řešení, které bude přínosné všem zúčastněným stranám. Toto mé tvrzení však neznamená, že se budeme chtít „přiživovat“ na reklamách těchto periodik. I když určitě stojí za povšimnutí, u čistě oborového serveru, 8000 unikátních měsíčních přístupů. Nelze také opomenout internetové rádio požáry.cz, které poskytuje stejně jako server, neomezené možnosti prezentace všech zajímavých informací týkajících se požární ochrany.

V současné době se na serveru požáry.cz objevili první články. U Alarm revue je zveřejněno několik článků z květnového čísla bez fotografií. Je však již vyjednáno, že nám z tiskárny zašlou články z následujících a nejnovějších čísel. Pro Alarm revue budeme redakční systém ovládat my (uveřejníme zaslané články a fotografie, popř. inzerenty).

U Hasičských novin je situace trochu jiná. Pan Přibyl, který je ředitelem redakce, si články s fotografiemi bude vkládat sám. Má k tomuto účelu speciálně upravená přístupová práva, která mu umožňují užívat náš redakční systém.

Odkazy na stránky Alarm revue a Hasičské noviny najdete na horní liště titulní strany. Doufáme, že jsme touto spoluprací přispěli k ještě lepší a zajímavější informovanosti hasičské obce.

Zde je možné číst na stránkách Alarm revue

Zde je možné číst na stránkách Hasičských novin

Zde je odkaz pro ty, kteří ještě nikdy neviděli a nečetli Hasičské noviny 
Sdílet