Čtvrtek 28. března 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Tragická nehoda si vyžádala smrt mladé ženy a 14 leté dívky

U obce Dolní Přím na Hradecku došlo dnes (3. listopadu 2008) ráno k tragické dopravní nehodě. Na silnici mezi Hradcem Králové a Novým Bydžovem se srazila dvě osobní vozidla. Dvě osoby byly usmrceny, další dvě utrpěly zranění.PŘIDÁNY FOTOGRAFIE

U obce Dolní Přím na Hradecku došlo dnes (3. listopadu 2008) ráno k tragické dopravní nehodě. Na silnici mezi Hradcem Králové a Novým Bydžovem se srazila dvě osobní vozidla. Dvě osoby byly usmrceny, další dvě utrpěly zranění.

Nehoda byla na operační středisko hasičů ohlášena v 07:27 hodin. Na místo vyjeli profesionální hasiči z Hradce Králové a také dobrovolní hasiči z Nechanic. Po příjezdu na místo bylo jedno z havarovaných vozidel zn. Audi v plamenech. Třicetiletá řidička byla při nárazu vymrštěna z vozidla a svým zraněním na místě podlehla. Hasiči ihned nasadili vodní proud a požár zlikvidovali.

Tříčlenná posádka druhého vozidla zn. Š Fabia byla zraněna. Čtrnáctiletá spolujezdkyně, která seděla na zadním sedadle, na místě zemřela. Dvaačtyřicetiletá spolujezdkyně z předního sedadla byla zraněna a letecky transportována do nemocnice v Hradci Králové. Jednačtyřicetiletý řidič zůstal v troskách vozidla zaklíněn. Hasiči museli použít hydraulické zařízení, aby zraněného muže vyprostili. Řidič byl následně převezen do nemocnice. Příčiny nehody šetří Policie ČR. Silnice ve směru na Lubno je stále uzavřena a dopravu na místě řídí Policie ČR.


por. Bc. Martina Žahourková
tisková mluvčí
HZS Královéhradeckého kraje



-kaw-

Sdílet