Pátek 19. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Dopravní nehoda na komunikaci R6

Dne 7. 11. 2008 byla v 21:39 ohlášena na tísňovou linku 112 dopravní nehoda osobního automobilu na 21. kilometru rychlostní komunikace R6. Na místo události byla vyslána jednotka HZS Stochov s technikou CAS 24 Scania 4×4 v počtu 1+4 a jednotka HZS Kladno s technikou CAS 24 Terrno v počtu 1+5.

Po příjezdu na místo zásahu bylo průzkumem zjištěno, že se jedná o dopravní nehodu 1 OA VW POLO, které narazilo do mostního pilíře a následně do svodidel. Ve vozidle byla v době dopravní nehody přepravována jedna osoba, která byla v bezvědomí a v době příjezdu jednotky byla mimo vozidlo v péči Zdravotnické záchranné služby Středočeského kra­je.

Jednotka HZS Kladno se vrátila zpět na základnu a jednotka HZS Stochov provedla protipožární opatření a zamezila úniku provozních kapalin. Na žádost ZZS byla na místo zásahu povolána Letecká záchranná služba pro transport zraněného. PČR provedla uzavírku celé komunikace R6. Jednotka dále prováděla osvětlení místa zásahu, asistovala ZZS a provedla úklid komunikace.

pprap. Miloslav Málek
HZS Středočeského kraje


-swo-

Sdílet