Středa 1. května 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Medaile Za věrnost předány hasičům

Dne 12. listopadu 2008 v 9 hodin byly v jednacím sále Rady Pardubického kraje na Krajském úřadě v Pardubicích předány profesionálním hasičům medaile Za věrnost.

Dne 12. listopadu 2008 v 9 hodin byly v jednacím sále Rady Pardubického kraje na Krajském úřadě v Pardubicích předány profesionálním hasičům medaile Za věrnost. Medaile Za věrnost II. a III. stupně je udělována k ocenění velmi dobrých výsledků ve služební činnosti v trvání pracovního a služebního poměru v délce 10 a 20 let. Z rozhodnutí generálního ředitele Hasičského záchranného sboru genmjr. Ing. Miroslava Štěpána byly medaile Za věrnost II. a III. stupně uděleny 6 příslušníkům HZS Pardubického kraje. Dále byly předány Čestné plakety HZS ČR, a to dvěma příslušníkům HZS Pardubického kraje za vynikající reprezentaci na mezinárodních sportovních soutěžích.

Ocenění bylo příslušníkům předáno z rukou ředitele HZS Pardubického kraje plk. Ing. Miroslava Kvasničky a hejtmana Pardubického kraje Ing. Ivo Tomana.

Ocenění převzali:

Medaile Za věrnost II. stupně (20 let)

nstržm. Lubomír Hnátnický – HZS Pardubického kraje, ÚO Ústí nad Orlicí

npor. Bc. Jiří Katzer – HZS Pardubického kraje, ÚO Ústí nad Orlicí

Medaile Za věrnost III. stupně (10 let)

nstržm. Jiří Myška – HZS Pardubického kraje, ÚO Chrudim

pprap. Ondřej Oharek – HZS Pardubického kraje, ÚO Svitavy

nstržm. Petr Jeníček – HZS Pardubického kraje, ÚO Chrudim

pprap. Ladislav Jelen – HZS Pardubického kraje, ÚO Ústí nad Orlicí

pprap. Roman Michek – HZS Pardubického kraje, stanice Pardubice

pprap. Zdeněk Müller – HZS Pardubického kraje, stanice Holice


Čestná plaketa HZS ČR

nstržm. Ing. Lukáš Novák – Mistr Evropy v disciplínách TFA, na celosvětových sportovních hasičských hrách 1. místo družstev TFA a 2. místo v kategorii jednotlivců

prap. Irena Šlezingrová – na celosvětových sportovních hasičských hrách 1. místo v kanoistice – ve sprintu na 200 m, v maratonu na 2000 m se umístila na 2. místě.

por. Vendula Horáková
tisková mluvčí
HZS Pardubického kraje 

-skw-

Sdílet