Sobota 20. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Dopravní nehoda zastavila D1

V 01:34 hod byla na Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru kraje Vysočina ohlášena dopravní nehoda na 113. km dálnice D1 ve směru na Brno. Na místo události vyjela jednotka profesionálních hasičů ze stanice Jihlava.Přidá­no foto

V 01:34 hod byla na Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru kraje Vysočina ohlášena dopravní nehoda na 113. km dálnice D1 ve směru na Brno. Na místo události vyjela jednotka profesionálních hasičů ze stanice Jihlava.

Při příjezdu jednotky na místo události byla zjištěno, že se v místě střetly dva kamiony. Jeden z kamionů prorazil středová svodidla a v protisměru se střetl s druhým kamionem. Při nehodě přišel jeden muž o život. Druhý byl ZZS převezen do nemocnice. Od okamžiku střetu se stala D1 v obou směrech neprůjezdnou. Z jednoho z kamionů se při nehodě rozsypal náklad na dálnici.

Hasiči provedli zajištění havarovaných vozidel proti požáru a úniku provozních kapalin. Na místo události byla povolána specializovaná firma, která provede vyproštění kamionů. V 05:28 hod se podařilo obnovit dopravu ve směru na Brno. Směr na Prahu není průjezdný.

V současné chvíli hasiči z místa dopravní nehody odjíždějí. Příčinu dopravní nehody vyšetřuje Policie ČR.

Přidáno foto

Petra Musilová
tisková mluvčí
HZS kraje Vysočina

-kow-

Sdílet