Pátek 26. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Požár odpadu v neobydleném rodinném domě

Ve čtvrtek 13. listopadu byl v 12:58 hodin nahlášen na operační středisko Hasičského záchranného sboru Olomouckého kraje požár domu v obci Písařov. Na místo vyrazili profesionální hasiči ze Šumperku a dobrovolní hasiči z Písařova a Štítů.

V průběhu včerejšího dne, čtvrtku 13. listopadu, vyjížděli profesionální hasiči z Olomouckého kraje celkem k 21 událostem, z nichž museli zlikvidovat:

5 požárů,
4 dopravní nehody,
7 technických pomocí a
5 ostatních událostí.

PROSTĚJOV

Požár nákladního vozidla

Ve čtvrtek 13. listopadu byl v 6:36 hodin nahlášen na operační středisko Hasičského záchranného sboru Olomouckého kraje požár nákladního vozidla na benzínové stanici v Prostějově. Na místo vyrazili profesionální hasiči z Prostějova, kteří po příjezdu zjistili, že se kouří od zadního kola avie, která převážela potraviny. Hasiči museli ochladit zadní nápravu vozidla a požár uhasit. Podle vyšetřovatele oheň způsobil škodu 20 tisíc korun.

PŘEROV

Hasiči vytahovali klíče z kanálu

Ve čtvrtek 13. listopadu byli v 12:17 hodin požádáni o pomoc při vytažení klíčů z kanálů profesionální hasiči z Přerova na ulici Klívarova. Hasiči po příjezdu spadené klíče z kanálu vytáhli a předali majitelce.

SEVER

Požár odpadu v neobydleném rodinném domě

Ve čtvrtek 13. listopadu byl v 12:58 hodin nahlášen na operační středisko Hasičského záchranného sboru Olomouckého kraje požár domu v obci Písařov. Na místo vyrazili profesionální hasiči ze Šumperku a dobrovolní hasiči z Písařova a Štítů. Po příjezdu na místo hasiči zjistili, dým vychází ze stodoly, kde na dřevěné podlaze byl založen oheň. Hasiči oheň a ohořelou dřevěnou podlahu uhasili a provedli kontrolu všech půdních prostor, ale žádná jiná ohniska nenašli. Místo bylo předáno místní dobrovolné jednotce na dohlídku. Požár naštěstí nezpůsobil žádnou škodu.

Ilustrační foto

Vladimíra Hacsiková
tisková mluvčí
HZS Olomouckého kraje


-swo-

Sdílet