Pátek 29. března 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Křížovka o požárovou šňůrku

Přinášíme vám malou soutěž o požárovou šňůrku na telefon. Je to velmi jednoduchá křížovka s tajenkou. Výherce, jenž zašle správně vyplněnou křížovku včetně ,,hasičské" tajenky, bude vylosován 23.11. 2008.

Přinášíme vám malou soutěž o požárovou šňůrku na telefon. Je to velmi jednoduchá křížovka s tajenkou. Výherce, jenž zašle správně vyplněnou křížovku včetně ,,hasičské" tajenky, bude vylosován 23.11. 2008.

Proč křížovka? Tuto první nám zaslala mnohým čtenářům známá Jana Bohuslavová od mělnických dobrovolných hasičů, za což jí děkujeme. Dále bylo na nás, jak s ní naložíme. Po malé poradě bylo rozhodnuto, že jí uveřejníme v rámci malé soutěže, na co nás ostatně navedla sama autorka. Pokud se nápad s luštěním osvědčí, budeme ho ve spolupráci s Janou opakovat zhruba 1× za dva měsíce, pochopitelně se slosováním o cenu. Příště to nemusí být šňůrka…

Berte to prosím jako malé odlehčení mnohdy smutných článků na našem webu.

Otázky:

1. ŠVEC
2. MUZIKA
3. ZŘÍCENINY
4. ROZHLEDNA V ČECHÁCH
5. NÁDOBA
6. OSA
7. AUTOMOBIL
8. OBLOHA
9. HON
10. KLID
11. LESNÍ ZVÍŘE
12. LICHOKOPYTNÍK
13. OPAK SVĚTLA
14. VODNÍ NÁDRŽ
15. TEN, KDO POSLOUŽÍ
16. POKRM Z VAJEC
17. NÁZEV POLÉVKY
18. MUŽSKÉ JMÉNO
19. HUDEBNÍ NÁSTROJ
20. KANTýNA
21. DRUH RYBY
22. VŮDCE

Křížovka je ve spodní části článku ke stažení ve formátu xls.

Vylosovaného výherce budem zpětně kontaktovat mailem. Vyluštěnou celou křížovku včetně tajenky zasílejte na adresu pozary@pozary.cz a do předmětu uveďte slovo TAJENKA.


-wap-

Sdílet
Přiložené soubory
křížovka zobrazit online XLS 24 kB