Pátek 26. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

,,Požárovej" sraz 2008

Již avizovaný sraz čtenářů a přátel serveru Požáry.cz, který se koná příští pátek, tedy 28.11. 2008 v Praze, má svojí konkrétní podobu a to místo a čas. Z organizačních důvodů se však z původně plánovaného Smíchova přesunul na Nové Město a to hned kousek od ,,centrály".PŘIDÁNY NOVÉ FOTOGRAFIE JAKO PŘÍLOHA KE STAŽENÍ

Již avizovaný sraz čtenářů a přátel serveru Požáry.cz, který se koná příští pátek, tedy 28.11. 2008 v Praze, má svojí konkrétní podobu a to místo a čas. Z organizačních důvodů se však z původně plánovaného Smíchova přesunul na Nové Město a to hned kousek od ,,centrály".

Akce odstartuje přesně v 18.00 hod. a to v restauraci Druhej svět, s.r.o., která se nachází na adrese Mezibranská 1579/4, Praha 1-Nové Město, Praha 1. Pro znalé našeho hlavního města to nebude problém najít, neb je to zhruba 100 m před Centrální hasičskou stanicí Sokolská ve směru od centra. Restaurace se nachází na rohu ulic Mezibranská a Sokolská na konci parku nad Národním muzeem.

Dopravní obslužnost je velmi dobrá, neb zhruba 150 m od restaurace je východ z metra trasy A/C – přestupní stanice Muzeum a z druhé strany je pak také blízko další metro a to stanice I.P.Pavlova na trase C.

Mapu s přesným určením místa naleznete na tomto odkazu.

Takže v pátek na viděnou, redakce.

-wap-

Sdílet
Přiložené soubory
soubor fotek 1 zobrazit online RAR 928 kB
soubor fotek 2 zobrazit online RAR 917 kB
soubor fotek 3 zobrazit online RAR 866 kB