Čtvrtek 25. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Turnaj složek integrovaného záchranného systému v nohejbalu vyhráli hasiči z Blatné

V pátek 16. září 2016 uspořádaly Hasičský sportovní klub Písek a ÚO Písek na kurtech v Semicích u Písku již 2. ročník nohejbalu trojic.

Turnaje se zúčastnilo 12 týmu z celého Jihočeského kraje, které ve dvou skupinách předváděly velmi pohledný a kvalitní nohejbal. Do boje o 3. místo se probojoval tým ze stanice Soběslav a proti němu hasiči z Českých Budějovic.

Českobudějovičtí hasiči byli v průběhu celého zápasu lepším týmem a zaslouženě si po výhře 2:0 vybojovali třetí místo.

Ve finále nastoupil tým Písek C a družstvo hasičů ze stanice v Blatné, které bylo složeno z excelentně hrajícího Miloše Kadlece a sourozenců Milana a Josefa Navrátilových. Po vyrovnaných setech byli nakonec v koncovkách úspěšnější hosté z Blatné a po výsledcích 10:8 a 10:9 si odnesli krásný putovní pohár.

HSK Písek by chtěl poděkovat všem lidem, kteří se na této akci podíleli a rád by vyjmenoval jména sponzorů, bez kterých by se tato akce nemohla uskutečnit. Jedná se o firmy: Maso Uzeniny Písek,a. s., E-ON, Jiří Jirotka, řeznictví – uzenářství, Vinotéka u starého mostu, Toyota Písek, Platan Protivín, Siko Čimelice, HSK Písek, Aisin Písek a Město Písek, pod jeho záštitou se tato akce konala.

Karel Trantina
ÚO Písek
Sdílet