Čtvrtek 25. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Okresní hasičská soutěž mládeže „O pohár dráčka Soptíka 2016“ je u konce, bojovalo v ní téměř padesát týmů

Okresní hasičská soutěž mládeže „O pohár dráčka Soptíka“ ročník 2016, který je pod patronací OSH Semily, je u konce. Pořadatelské a organizační zabezpečení letošního ročníku zabezpečilo šest sborů z našeho okresu, včetně SDH Semily I.

Na 22 družstev kategorie mladších a 23 družstev kategorie starších se na šesti závodech snažili o nejlepší výkony. Někdo více někdo méně úspěšně. Pochopitelně nescházela ani mládež semilská. V mladších Semily reprezentovala družstva z Bítouchova, Podmoklic a ze Semil I., v starších pak z Bítouchova a ze Semil I.

Náročná soutěž přinesla pro semilská družstva i řadu výborných průběžných výsledků a to se promítlo i do konečného celkového hodnocení, do kterého se započítává 5 nejlepších výsledků, u „Krále útoků“ pak 4 nejlepší výsledky. Nejvíce se dařilo hasičské mládeži z SDH Semily I. Mladší „A“ družstvo obsadilo celkové prvenství a vyhrálo i „Krále útoků“, kde se navíc na třetím místě umístila mládež z Bítouchova. Starší ze semilské jedničky „A“ v celkovém hodnocení získali krásné druhé místo a družstvu „B“ v „Králi útoků“ jen o kousíček uteklo třetí místo a skončili na té pomyslné bramborové čtvrté pozici, ale i to je úspěch.

Všem mládežnickým družstvům a jejich instruktorům a trenérům ze všech tří semilských sborů patří velké poděkování za vzornou reprezentaci našeho města a přeji jim hodně úspěchů v příštím ročníku 2017.

Sdílet