Čtvrtek 25. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Druhý prosincový den v Karlovarském kraji

V pondělí 2. prosince zasahovali hasiči Karlovarského kraje 5×. U dvou dopravních nehod, 2× poskytovali technickou pomoc a jednou vyjížděli zbytečně.

V pondělí 2. prosince zasahovali hasiči Karlovarského kraje 5×. U dvou dopravních nehod, 2× poskytovali technickou pomoc a jednou vyjížděli zbytečně.










V 8.29 hod. vyjížděli hasiči ze stanice Karlovy Vary do Bělehradské ulice, kde voda z bytu v prvním patře vyplavila restauraci, která se nacházela pod ním. Hasiči pronikli do bytu oknem a vodu, která zde vytekla, odčerpali. Krátce po 10. hod. se vrátili na stanici. Dopravní nehoda 2 osobních automobilů, ke která byla hasičům ohlášena v 10.28 hod. z Karlovarské ulice v Ostrově, si vyžádala jedno zranění. Místní dobrovolní hasiči provedli na místě nehody protipožární opatření a poté uklidili vozovku. Benzínové skvrny, které na vozovce zůstaly po dopravní nehodě osobního automobilu, odstraňovali rotavští dobrovolní hasiči v 11.00 hod.

V 11.06 hod. vyjížděli hasiči ze stanice Karlovy Vary do Moskevské ulice, odkud byl hlášen požár uvnitř budovy. Vzhledem k tomu, že se jednalo o událost poblíž městského centra, vyhlásil operátor ještě poplach dobrovolným hasičům z Tašovic a Staré Role. Naštěstí se jednalo o kouř z komína, který imitoval hoření. Hasiči ze stanice Sokolov otevírali v 11.19 hod. v Sokolovské ulici byt a umožnili tak zdravotníkům, aby majiteli poskytli pomoc.

Zdroj: HZS Karlovarského kraje

-kaw-

Sdílet