Pátek 26. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Zásahy hasičů Královéhradeckého kraje ze dne 3. prosince 2008

Profesionální hasiči z Rychnova nad Kněžnou a dobrovolní hasiči z Borohrádku byli v 11:30 hodin přivoláni k úniku vody u Borohrádku. Po příjezdu na místo hasiči zjistili, že na vodovodním potrubí probíhají opravy a pracovník prováděl odvzdušnění a odkalení vodovodního řadu. Jednotky nezasahovaly a vrátily se na základny.

Hradec Králové

Hradečtí hasiči ve 23:23 hodin otevírali dveře bytu v Selicharově ulici v Hradci Králové, kde bylo podezření na úmrtí uživatelky bytu. Toto podezření se nepotvrdilo, v bytě se nikdo nenacházel.

Územní odbor Rychnov nad Kněžnou

Jednotka dobrovolných hasičů z Rokytnice v Orlických horách byla v 15:58 hodin přivolána k požáru lípy u silnice č. II/319 u Rokytnice v Orlických horách. Hořelo v dutině stromu na ploše zhruba pěti metrů. Hasiči pomocí vodního proudu se smáčedlem požár během několika minut zlikvidovali. Hmotná škoda nevznikla vzhledem k tomu, že strom byl určen k pokácení.


Územní odbor Náchod

Náchodští hasiči byli v 10:49 hodin přivoláni k neznámé látce, která se objevila na hladině Metuje v Hostovského ulici v Hronově. Jednalo se o malé množství neznámé látky, které nebylo možné odebrat. Na místo byl přivolán pracovník odboru životního prostředí a Policie ČR.

Náchodští hasiči otevírali na žádost záchranné služby dveře rodinného domu v Alšově ulici v Náchodě. Uvnitř se nacházela nemohoucí osoba po zdravotní příhodě.


Územní odbor Trutnov a územní odbor Jičín

Profesionální a dobrovolní hasiči z okresů Trutnov a Jičín nezasahovali u žádné události.

Ilustrační foto


por. Bc. Martina Žahourková
tisková mluvčí
HZS Královéhradeckého kraje



-swo-

Sdílet