Čtvrtek 25. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Zásahy hasičů Královéhradeckého kraje ze dne 5. prosince 2008

K dopravní nehodě dvou osobních vozidel vyjeli dne 5. prosince 2008 odpoledne profesionální hasiči ze Dvora Králové nad Labem a Jaroměře. K nehodě došlo před 17.00 hodinou na silnici nedaleko obce Kuks.

Hradec Králové

Náraz do stromu se obešel bez zranění
Dnes (5. prosince 2008) ve 12:40 hodin byli hasiči z Nového Bydžova přivoláni k dopravní nehodě osobního vozidla v ulici V Aleji v Novém Bydžově. Řidič osobního vozidla Š Favorit vyjel mimo vozovku a narazil do stromu. Nehoda se obešla bez zranění. Hasiči provedli protipožární opatření, odpojili autobaterii a zabránili úniku provozních náplní. Po zadokumentování události Policií ČR vytáhli vozidlo zpět na vozovku a pomohli s naložením na odtah. Příčiny nehody šetří Policie ČR. (foto: stanice Nový Bydžov)

Územní odbor Rychnov nad Kněžnou

Žhavý popel způsobil požár verandy
Pět hasičských jednotek vyjelo dnes (5. prosince 2008) odpoledne k požáru dřevěné verandy v obci Zádolí. Událost byla na operační středisko HZS ohlášena ve 13:41 hodin. Na místo vyjeli profesionální hasiči z Dobrušky, dále byly povolány jednotky dobrovolných hasičů z Trnova, Solnice, Dobrušky a Opočna. K požáru došlo na verandě rodinného domu. Plameny poškodily část dřevěného obložení a plastový odpadkový koš. Hasiči nasadili jeden vodní proud a požár během několika minut zlikvidovali. Požár způsobil žhavý popel, který uživatel domu vysypal do plastového kontejneru na verandě. Hmotná škoda byla předběžně odhadnuta na 20 tisíc korun, uchráněné hodnoty na domě byly vyčísleny na 2,5 milionu korun.

Územní odbor Trutnov

U Kuksu havarovala dvě osobní vozidla
K dopravní nehodě dvou osobních vozidel vyjeli dnes (5. prosince 2008) odpoledne profesionální hasiči ze Dvora Králové nad Labem a Jaroměře. K nehodě došlo před 17.00 hodinou na silnici nedaleko obce Kuks. Jedno z havarovaných vozidel skončilo mimo vozovku. Jedna osoba byla zraněna a převezena záchrannou službou do nemocnice. Hasiči zabezpečili vozidla proti požáru a úniku provozních kapalin. Příčiny nehody šetří Policie ČR. (foto: stanice Jaroměř)

por. Bc. Martina Žahourková
tisková mluvčí
HZS Královéhradec­kého kraje

-miw-

Sdílet