Čtvrtek 28. března 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Řidička se svým Fordem přerazila strom u cesty nedaleko Huslenek na Vsetínsku, skončila v nemocnici

K dopravní nehodě nedaleko obce Huslenky na Vsetínsku vyrazila krátce po dvanácté hodině odpolední jednotka profesionálních hasičů ze stanice Vsetín a posilující jednotka dobrovolných hasičů z obce Halenkov.

Po příjezdu na místo bylo velitelem zásahu upřesněno, že došlo k nehodě jednoho osobního automobilu Ford Focus, se kterým řidička havarovala mimo vozovku a přerazila strom. V době příjezdu hasičů se již nacházela mimo automobil, a do své péče si ji převzala posádka zdravotnické záchranné služby, která ji po prvotním ošetření odvezla do nemocnice.

Hasiči provedli zajištění místa události a protipožární zabezpečení vozu. Únik provozních náplní, který byl nárazem způsoben, byl zastaven a likvidován pomocí sorpčních látek.

U řidičky policisté provedli dechovou zkoušku ke zjištění alkoholu. Naměřili 2,47 promile. Škoda na vozidle činí dvacet pět tisíc korun, na patníku a stromu potom dalších tisíc pět set korun.

por. Bc. Vladislav Malcharczik, Policie ČR

Jakmile byly odstraněny následky dopravní nehody a uklizena vozovka, zásah byl ukončen a hasiči se v čase 13:23 hodin odebrali zpět na své základny.

Pavel Řezníček
HZS Zlínského kraje
Sdílet