Středa 24. dubna 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Čelní střet dodávky a osobáku

Dne 16. Prosince v 7:49 hodin byla na tísňovou linku hasičů ohlášena dopravní nehoda osobního a dodávkového automobilu na rychlostní komunikaci 1/7 ve směru Praha – Slaný.

Dne 16. Prosince v 7:49 hodin byla na tísňovou linku hasičů ohlášena dopravní nehoda osobního a dodávkového automobilu na rychlostní komunikaci 1/7 ve směru Praha – Slaný.

Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru Středočeského kraje vyslalo na místo události jednotky profesionálních hasičů ze stanice Kladno a Slaný s dvěma zásahovými automobily.

Jako první na místo události přijela jednotka slánských hasičů, která provedeným průzkumem zjistila, že se jedná o čelní střet dodávkového automobilu značky Renault Trafic a osobního automobilu značky Ford Focus.

Vzhledem k tomu, že síly a prostředky byly na místě zásahu dostačující, vrátila se jednotka kladenských hasičů zpět na základnu. Řidič z osobního vozidla byl vyproštěn před příjezdem zásahové jednotky hasičů a následně byl předán do péče záchranné služby.

Hasiči provedli protipožární opatření a v 8:42 hodin se vrátili zpět na svou základnu. Příčina nehody je v šetření PČR.

Foto: nprap. Jiří Pospíšil

Lukáš Vejvar
oddělení ZPP Kladno
HZS Středočeského kra­je

-kow-

Sdílet