Pátek 26. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

V Jemnici shořelo třináct nákladních automobilů

V 09:08 hod bylo na Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru kraje Vysočina nahlášeno, že v řadových garážích v Jemnici došlo k požáru nákladních automobilů. Doplněno FOTO

V 09:08 hod bylo na Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru kraje Vysočina nahlášeno, že v řadových garážích v Jemnici došlo k požáru nákladních automobilů. Požár zřejmě vypukl v garážích včera v noci. Hasičům však byl ohlášen až dnes dopoledne.

Na místo události vyjela místní jednotka profesionálních hasičů. Při příjezdu jednotky na místo události bylo zjištěno, že v garážích je třináct ohořelých nákladních automobilů značky Tatra. Požárem byla poškozena i budova. Hasiči na místě neprováděli hasební práce, došlo zde již k vyhoření všech hořlavých materiálů. Na místo události byl povolán statik.

Škoda způsobená požárem byla předběžně vyčíslena na 26 000 000,– Kč. Příčina požáru se vyšetřuje. Vlastníkem objektu je město Jemnice, které tento objekt získalo od Armády ČR.

Petra Musilová
tisková mluvčí
HZS kraje Vysočina

-kow-

Sdílet