Čtvrtek 25. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Poslední letošní Hasičské noviny

Na světě je poslední letošní vydání Hasičských novin s pořadovým číslem 24. Najdete v něm např. již na našem serveru představený projekt Národního centra pro krizovou připravenost a výcvik složek IZS, informace o preventistech a další zajímavé a potřebné údaje o činnostech dobrovolných hasičů.

Na světě je poslední letošní vydání Hasičských novin s pořadovým číslem 24. Najdete v něm např. již na našem serveru představený projekt Národního centra pro krizovou připravenost a výcvik složek IZS

Hasičské noviny dále přinášejí informaci o vydání nového Metodického pokynu starosty SH ČMS k provádění přípravy k získání odbornosti v rámci sdružení a to v oblasti požární prevence a podmínek k získání odznaků odbornosti preventista SH ČMS, která má nově omezenou platnost. Je to díky změnám v technických podmínkách požární bezpečnosti staveb.

V článku o proběhlém Aktivu Zasloužilých hasičů se dozvíte o změně v jeho vedení. Luboše Duzbabu vystřídal Zdeněk Moutelík. I o tom vám server Požáry.cz přinesl informaci.

Na titulní straně najdeme tradiční sloupek Ing. Karla Richtera, starosty SH ČMS, který tentokráte pojednává o ,,rodinných" bratrsko-sesterských vztazích hasičů.

Své místo v novinách má i také tradiční oceňování činů profesionálních i laických záchranářů.

Číslo 24 nabídne také článek o hasičském muzeu v Bechyni, zároveň s tím přináší pro dobrovolné hasiče, zařazené v zásahových jednotkách plán kurzů v Ústřední hasičské škole.

Pokud máte zájem o Hasičské noviny, napište si o první číslo, které Vám zašleme zdarma. Svůj požadavek směřujte na e-mailovou adresu: dvorakova.hasici@tiscali.cz. V nejbližší době můžete očekávat v poštovní schránce svůj první výtisk Hasičských novin. Do e-mailu nezapomeňte připsat adresu, kam Vám noviny máme zaslat.

-V hasičských novinách můžete nalézt mnoho inspirativního pro zlepšení činnosti i vašeho sboru.
-Při pravidelném čtení Hasičských novin vám neunikne žádný nový předpis.
-Prostřednictvím Hasičských novin budete pravidelně informováni o jednání vrcholných orgánů našeho sdružení.
-Čtením Hasičských novin budete vědět o všech novinkách v požární technice.
-Hasičské noviny vychází dvakrát měsíčně v minimálním rozsahu 8 stran A3.
-Roční předplatné činí 250 Kč včetně DPH.
-Hasičské noviny nejsou k dostání ve stáncích s tiskem – jsou dodávány výhradně předplatitelům.


Redakce Hasičských novin
28. řijna 850
Nové Město nad Metují
549 01


http://www.hasicskenoviny.cz/


-wap-

Sdílet