Pátek 29. března 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Rozsáhlý požár osobního auta na polní cestě u Kroměříže

Dne 17. 1. 2009 v 07:39 hod. byli hasiči informováni o požáru auta u Kroměříže. Na místo vyjela jednotka profesionálních hasičů z Kroměříže s jedním zásahovým vozem. Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že na polní cestě došlo k rozsáhlému požáru osobního auta zn. Opel Astra.

Dne 17. 1. 2009 v 07:39 hod. byli hasiči informováni o požáru auta u Kroměříže.

Na místo vyjela jednotka profesionálních hasičů z Kroměříže s jedním zásahovým vozem. Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že na polní cestě došlo k rozsáhlému požáru osobního auta zn. Opel Astra.

Požár zpozoroval svědek z okolo jedoucího vlaku, který si všiml hořícího vozu a oznámil událost na tísňovou linku.

Už při příjezdu hasičů byl vidět požár, který pohltil celý vůz. Hasiči rozvinuli vysokotlaké vodní vedení a požár postupně lokalizovali a uhasili. Při požáru nebyl nikdo zraněn.

Po příjezdu vyšetřovatele hasičů bylo místo požáru ohledáno. Vůz byl celý zničený a neměl namontovaná kola. Jako příčina vzniku požáru byl určen úmysl neznámé osoby a k šetření byla přizvána policie.

Dalším šetřením bylo zjištěno, že vozidlo bylo odcizeno na konci loňského roku a případem se nadále zabývá policie. Požárem způsobená škoda bude vyčíslena po kontaktování majitele.

mjr. Ivo Mitáček, Mgr. Bc.
tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje


-kow-

Sdílet