Pátek 26. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Dopravní nehoda osobního automobilu

Jednotka HZS Středočeského kraje ze stanice Beroun s technikou RZA, CAS 20-Iveco, AV14-T815 a VEA-Hyundai ve spolupráci s Policií ČR a zdravotnickou záchrannou službou zasahovala u dopravní nehody osobního automobilu Škoda Felicia na 5,5 km dálnice D5 ve směru na Prahu.

Jednotka HZS Středočeského kraje ze stanice Beroun s technikou RZA, CAS 20-Iveco, AV14-T815 a VEA-Hyundai ve spolupráci s Policií ČR a zdravotnickou záchrannou službou zasahovala u dopravní nehody osobního automobilu Škoda Felicia na 5,5 km dálnice D5 ve směru na Prahu.

Po příjezdu na místo události bylo zjištěno, že se za mostním pilířem mimo vozovku dálnice nachází havarované vozidlo s usmrceným řidičem. Jednotka požární ochrany provedla na vozidle protipožární opatření, osvětlovala místo zásahu a do příjezdu šipky SSÚD zajišťovala místo dopravní nehody.

Po zadokumentování místa nehody kriminální policií byla hasiči vyproštěna usmrcená osoba z vozidla a havarovaný automobil byl pomocí vyprošťovacího automobilu AV-14 naložen na vozidlo odtahové služby.

mjr. Ing. Tomáš Hradil
velitel stanice Beroun
HZS Středočeského kra­je

-kow-

Sdílet