Čtvrtek 28. března 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Dopravní nehoda u Kotojed

Dne 17. 1. 2009 v 18:52 hod. byli hasiči požádáni o pomoc po dopravní nehodě u Kotojed. Na místo vyjela jednotka profesionálních hasičů z Kroměříže s jedním zásahovým vozem.

Dne 17. 1. 2009 v 18:52 hod. byli hasiči požádáni o pomoc po dopravní nehodě u Kotojed. Na místo vyjela jednotka profesionálních hasičů z Kroměříže s jedním zásahovým vozem.

Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že mezi obcí Kotojedy a Těšnovice došlo k vážnější dopravní nehodě dvou osobních aut zn. Lancia a Š Fabia.

Po vzájemném čelním střetu dvou osobních aut došlo nejméně k jednomu vážnějšímu zranění v prvním voze. Protijedoucí řidičku ochránily aktivované airbagy. Po nehodě utekl z druhého vozu její pes, kterého se majitelka vydala hledat.

Před příjezdem záchranářů poskytoval muži zraněnému na hlavě první pomoc další řidič, který u místa nehody zastavil a následně odjel.

Hasiči byli na místě ze záchranářů jako první. Okamžitě se začali starat o zraněného a poskytli mu další nezbytnou pomoc. Další hasiči se vydali hledat ženu, která se vzdálila od místa nehody. Po příjezdu zdravotnické záchranné služby byl muž předán do jejich péče.

Hasiči zajistili vraky vozů proti případnému požáru a úniku provozních kapalin. Místo bylo předáno polcii.

Zdroj: HZS Zlínského kraje

-kaw-

Sdílet