Úterý 7. května 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Hokejový turnaj mělnických dobráků

Dne 11.ledna 2009 proběhla fyzická příprava JSDH města Mělníka, a to ve formě hokejového turnaje na zamrzlé tůni na Vehlovicích v blízkosti řeky Labe.

Dne 11.ledna 2009 proběhla fyzická příprava JSDH města Mělníka, a to ve formě hokejového turnaje na zamrzlé tůni na Vehlovicích v blízkosti řeky Labe.

Samotné akce se zúčastnilo přes 40 lidí, a to nejenom členové zásahové JSDH, ale i jejich rodinní příslušníci všech věkových kategorií.

Sraz byl ve 12 hodin. Družstvo Vehlovic připravilo ledovou plochu a zázemí pro celou akci. Takový horký čaj a teplý buřtík není v desetistupňovém mrazu k zahození. Další zahřívací prostředky byly rovněž k dispozici, ale podávány až po skončení hokejového klání.

Samotný turnaj začal po 13 hodině a proběhl ve dvou kolech systémem každý s každým. Byla sestavena tři družstva : Mlazice + Chloumek, Blata a Vehlovice.

Vše proběhlo bez zranění a podařilo se utužit kamarádství mezi členy a to bylo na této akci nejdůležitější. Faktem je, že dle očitých svědků některé pády a strkanice při vášnivých soubojích o puk vypadaly mnohdy jako v extralize.

Celkovým vítězem se stalo družstvo Mlazice+Chloumek (cenu převzal Bohumil Váňa), na druhém místě skončily Vehlovice (cenu převzal Martin Veselý) a na třetím Blata (cenu převzal Jiří Srb).

Pokud počasí příští rok dovolí, tak zkusíme tuto ledovou párty zopakovat. Poděkování patří veliteli JSDH Mělník Martinu Legnerovi a jeho manželce za nápad, přípravu a organizaci celé akce.

Za sebe mohu říct, že mně mrzí, že jsem se nemohla akce zúčastnit. Snad příště…

Autor článku : Bohuslavová a Legner, JSDH Mělník 

-wap-

Sdílet