Sobota 20. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Ke stokoruně snadno a rychle

Akce „kilo za kilo” platí sice do konce tohoto roku, ale pro její značný úspěch bude pravděpodobně prodloužena.

Hasičská vzájemná pojišťovna k dnešku předala sborům úhrnem 34 600 Kč za jejich účast v akci „kilo za kilo”. Za každou zprostředkovanou smlouvu pojišťovna vyplatí sboru sto korun v hotovosti. To za vyvěšení letáčku a rozdání poukázek se 100 Kč slevou ve vašem okolí určitě stojí, letáčky a poukázky jsou na sborech k dispozici.
Kdy jste měli možnost předat svému příbuznému, známému, či sousedovi stokorunu jen tak? Dnes, v době, kdy pojišťovny obecně zvedají stávajícím klientům výši pojistného
a krytí případných škod zůstává na stejné, či nižší úrovni, jim ještě při zprostředkování pojištění u Hasičské vzájemné pojišťovny můžete pomoci. Vždyť cenová úroveň pojistek u HVP je velmi vstřícná a rozumná.
Účasti v akci „kilo za kilo” není zapotřebí se obávat. Vždyť ani není nutné podepsat s HVP žádnou smlouvu. Nikde není stanoveno, kolik musíte zprostředkovat smluv, nezavazujete se k žádnému počtu. Naopak, vše je na vás a vašich schopnostech – někdy stačí se ve svém okolí jen zeptat.
Vaše zbylá aktivita při zjištění zájmu o další informace po předání poukázky je stejná jako dosud – kontaktovat nejbližší pobočku, obchodní místo či agenta HVP, a. s. a dohodnout detaily.


-hvp-
Sdílet