Čtvrtek 28. března 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Zásahy hasičů Královéhradeckého kraje ze dne 4. února 2009

Hradec Králové

Hradečtí hasiči v 16:50 hodin vyjeli k dopravní nehodě, která se stala v obci Skalička. Při srážce dvou osobních vozidel Š Octavia a Š 120 byly zraněny dvě osoby. Jedno z vozidel po vzájemném střetu ještě narazilo do sloupu. Hasiči poskytli předlékařskou pomoc zraněným osobám a po příjezdu záchranné služby byli zranění převezeni do nemocnice. Hasiči odpojili autobaterie a odstranili vozidla z komunikace. Příčiny nehody šetří Policie ČR.

Územní odbor Rychnov nad Kněžnou

Profesionální hasiči z Dobrušky byli ve 12:59 hodin přivoláni do obce Domašín. V rodinném domě zůstalo uzamčeno malé dítě. Hasiči pomocí speciálního nářadí otevřeli dveře domu a dítě předali do péče matky.

Územní odbor Náchod

Náchodští hasiči byli požádáni o otevření bytu ve Vančurově ulici v Náchodě. Cestou k zásahu byla jednotka odvolána a vrátila se na základnu.

Územní odbor Trutnov

Jednotka profesionálních hasičů z Vrchlabí v 07:15 hodin vyjela k dopravní nehodě autobusu do Černého Dolu. V autobusu cestovalo patnáct dětí, které vyvázly bez zranění. Z autobusu unikala kapalina do odstřikovačů, kterou hasiči zachytávali do speciálních nádob. Příčiny nehody šetří Policie ČR.

Územní odbor Jičín

Dobrovolní hasiči z Kopidlna likvidovali požár starého dutého stromu v obci. Po uhašení požáru byl na místo přivolán pracovník Městského úřadu, který poškozený strom pokácel.

por. Bc. Martina Žahourková
tisková mluvčí
HZS Královéhradec­kého kraje

Ilustrační foto - skutečnosti na fotografii v žádném případě nemusejí odpovídat skutečnosti

-kow-

Sdílet