Pátek 19. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Nehoda dvou kamionů u Starého Jičína

Dopravu na hlavní silnici I/48 u Starého Jičína zkomplikovala včera dopravní nehoda dvou kamionů. Událost byla ohlášena na operační středisko hasičů ve 12 hodin a 42 minut. Na místo nehody byli okamžitě vysláni hasiči ze stanice Nový Jičín a jednotka dobrovolných hasičů ze Starého Jičína.

Dopravu na hlavní silnici I/48 u Starého Jičína zkomplikovala včera dopravní nehoda dvou kamionů. Událost byla ohlášena na operační středisko hasičů ve 12 hodin a 42 minut. Na místo nehody byli okamžitě vysláni hasiči ze stanice Nový Jičín a jednotka dobrovolných hasičů ze Starého Jičína. Řidič plně naloženého kamionu nezvládl řízení a v protisměru bočně narazil do dalšího kamionu převážejícího mlé­ko.

Po nárazu se vozidlo, které nehodu způsobilo, ocitlo na boku mimo silnici. Při nehodě došlo ke zranění jedné osoby, která byla předána do péče záchranné službě. Účastníkem kolize se naštěstí nestalo žádné další vozidlo projíždějící po této frekventované komunikaci. Na vyproštění havarovaného kamionu nestačila technika hasičů a tak musela být povolána speciální těžká technika.

Úklid vozovky zabezpečili pracovníci Správy silnic Moravskoslezského kraje. Omezený průjezd místem nehody ve dvou jízdních pruzích byl obnoven krátce po půl třetí odpoledne.

Zdroj: HZS Nový Jičín

-miw-

Sdílet