Čtvrtek 19. září 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Dopravní nehoda linkového autobusu a osobního automobilu u Řehořova

Ve 12:11 hod byla na Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru kraje Vysočina ohlášena dopravní nehoda autobusu a osobního automobilu Škoda Favorit u Řehořova na Jihlavsku.

Ve 12:11 hod byla na Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru kraje Vysočina ohlášena dopravní nehoda autobusu a osobního automobilu Škoda Favorit u Řehořova na Jihlavsku. Na místo události vyjely tři jednotky profesionálních hasičů.

Při příjezdu jednotek na místo události byl havarovaných linkový autobus mimo komunikaci převrácený na boku. V době nehody cestovalo autobusem 25 osob. Pět lidí bylo při nehodě zraněno – jednalo se o cestující z autobusu. ZZS převezla k ošetření do nemocnice čtyři osoby. Hasiči přepravili dvanáct cestujících (někteří cestující si z místa nehody zajistili vlastní přepravu) do nedalekého motorestu. Dopravce si následně pro cestující zajistil náhradní autobus.

Hasiči zajistili havarovaný autobus proti požáru a úniku provozních kapalin. Na jeho vyproštění byla povolána specializovaná firma.

Na místě události zasahovaly jednotky profesionálních hasičů ze stanic Polná, Jihlava a Velké Meziříčí.

Příčinu dopravní nehody vyšetřuje Policie ČR.

Petra Musilová
tisková mluvčí
HZS kraje Vysočina

-kow-

Sdílet