Sobota 20. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Na start hasičského víceboje Železný hasič Brandov 2017 se postavilo patnáct závodníků

Horská obec Brandov na Mostecku hostila v sobotu již počtvrté nejtvrdší hasiče a hasičky z celého okolí. Na start hasičského víceboje T.F.A. Železný hasič Brandov 2017 se letos postavilo patnáct závodníků. Dvě z nich byly mladé ženy.

I letos se tradiční hasičská silová soutěž Železný hasič Brandov uskutečnila v areálu penzionu Na Čáře. Do víceboje jednotlivců se opět zapojili dobrovolní i profesionální hasiči, na které čekalo osm soutěžních disciplín.

Soutěž v hasičském víceboji „TFA“ se opět uskutečnila podle „Směrnice hasičských sportovních soutěží.“ V loňském roce se na start postavilo rekordních 30 závodníků, kteří soutěžili v kategorii MUŽI, MASTER a ŽENY. letos byla účast bohužel o polovinu chudší.

„Soutěžící hasiči i nyní v plné polní museli absolvovat například šedesát úderů palicí v takzvaném hammer boxu, smotávání hadic, převrácení devadesáti kilogramové pneumatiky od traktoru nebo skok přes bariéru a další nesnadné disciplíny,“ říká pořadatel i účastník soutěže Lukáš Mooz z SDH Brandov, který vyhrál v kategorii Master.

TFA – ŽELEZNÝ HASIČ – MASTER

1.místo: Lukáš Mooz 2. místo: Jiří Morávek 3. místo: Petr Svoboda

TFA – ŽELEZNÝ HASIČ – MUŽI

1.místo: Petr Matějovic 2. místo: Aleš Köhler 3. místo: Jan Valenta

TFA – ŽELEZNÝ HASIČ – ŽENY

1.místo: Tereza Kloudová 2. místo: Veronika Součková

JV PRESS / Jan Vraný – www.jvpress.cz
Sdílet