Pondělí 6. května 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Ivo Mitáček je již v chomoutu

Hasičská solidarita mi nedovoluje déle mlčet, proto vám musím sdělit zásadní informaci. Díky různým narážkám a komentářům v mnohých médiích (včetně serveru Požáry) přetekl tiskovému mluvčímu HZS Zlínského kraje pověstný pohár trpělivosti.

Aby učinil přítrž všeobecnému společenskému i mediálnímu tlaku na své staromládenectví, rozhodl se Ivo Mitáček konečně oženit. S akčností sobě vlastní tak učinil mezi dvěma výjezdy v pondělí dne 9. února 2009 ve Zlíně, se slečnou Michaelou Bradovou.

Akce byla dokonale utajená, že i nejbližší přátelé žili do dnešních dnů v nevědomosti.

Po obřadu a krátkém obědě se Ivo převlékl zpět do uniformy a vrátil se na stanici. Novomanželka Míša, dle ověřených zdrojů, odjela do redakce místního zpravodaje, kde pracovala na článku týkajícím se rozvodových statistik na Zlínsku.

V současné době si novomanželé užívají „nesvobody" na svatební cestě v zahraničí.

Přátele obou spiklenců dnes v poštovních schránkách čekalo překvapení ve formě fotografie z inkriminova­né akce.

Než Iva zase všichni začnete nekriticky chválit za jeho dokonalost, rychlost a prozíravost , musím vás bohužel informovat i o poněkud stinných stránkách jeho osobnosti. Těmi jsou jistá nezdrženlivost a překotnost, jejichž důsledkem panna nevěsta povije prvního potomka již začátkem prázdnin.

Pro www.pozary.cz

Soňa Pančochová
nezávislá tisková mluvčí mjr. Mgr. Iva Mitáčka


poznámka redakce: Samozřejmě mezi gratulanty je i naše redakce, která přeje novomanželům hodně štěstí na společné cestě životem.

Oficiální tisková zpráva k tomuto životnímu kroku:

Jak major Mitáček uhasil vášeň sňatkem

Jeden z nejostřeji sledovaných zlínských párů, který tvoří šéfredaktorka magazínu Náš Zlín Michaela Bradová a tiskový mluvčí Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje Ivo Mitáček, rozčeřil dosud poklidné vody matričního úřadu Magistrátu města Zlína, když nečekaně oznámil termín svého sňatku.

K tomu došlo v pondělí 9. února v 10h v obřadní síni zlínské radnice, bez přítomnosti médií, hostů či členů integrovaného záchranného systému, prakticky bez přítomnosti kohokoliv. Nic netušila ani zlínská primátorka Irena Ondrová, která v průběhu svatebního obřadu ve vedlejší místnosti vedla se svými náměstky a vedením úřadu pravidelnou ranní poradu.

Do této partizánské akce, o které skutečně vědělo jen několik málo lidí, byl zapojen také zlínský zastupitel Ondřej Kapusta, který svatbu oddal, díl viny leží i na obou svědcích. Svědkem nevěsty byla paní Veronika Záhorská, svědkem ženicha pan Michal Žáček.

„Po skončení samotného obřadu a krátkého oběda v restauraci U Johana jsme panu majorovi pomohli do uniformy a on se jakoby nic vrátil na základnu. Mladá paní Mitáčková pak se svým fotografem odjela do redakce, kde dokončovala článek týkající se rozvodové statistiky na Zlínsku,“ sdělil oddávající a zlínský zastupitel Ondřej Kapusta.

O osud tohoto páru se však není třeba bát. Neboť:

CO ONDŘEJ SPOJIL, ČLOVĚK NEROZLUČUJ!

P.S. Již druhý den po své tajné svatbě odjeli novomanželé na zahraniční dovolenou a mají zřejmě vypnuté telefony. S případnými dotazy se tak obracejte na mě, neboť jsem byl pro tento týden jmenován tiskovým mluvčím novomanželů Mitáčkových!

-swo-

Sdílet