Pátek 29. března 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Hromadná nehoda na výjezdu z Hradce Králové

Dnes (16. února 2009) v 09:47 hodin vyjeli hradečtí hasiči s technickým automobilem a cisternou k dopravní nehodě čtyř vozidel nedaleko Koliby na hlavním tahu z Hradce Králové na Brno.

Dnes (16. února 2009) v 09:47 hodin vyjeli hradečtí hasiči s technickým automobilem a cisternou k dopravní nehodě čtyř vozidel nedaleko Koliby na hlavním tahu z Hradce Králové na Brno.

Při srážce dvou osobních vozidel, dodávky a nákladního vozidla byli zraněni čtyři lidé, z toho dvě děti. Při příjezdu hasičů na místo byli všichni zranění venku z vozidel a v péči záchranné služby.

Osobní vozidla Renault Thalia a Toyota skončila mimo vozovku, stejně tak dodávka Ford Transit, která narazila do stromu. U nákladního vozidla Man došlo k poškození přední části kabiny. Řidička Renaultu a dvě děti z vozidla byly zraněny, zranění utrpěl také řidič dodávky. Všichni zranění byli záchrannou službou převezeni k dalšímu ošetření do nemocnice.

Hasiči odpojili u havarovaných vozidel autobaterie a zabránili úniku provozních látek. Naložení a odtah vozidel zajistily specializované firmy. Příčiny nehody a míru zavinění šetří Policie ČR.

por. Bc. Martina Žahourková
tisková mluvčí
HZS Královéhradec­kého kraje

-kow-

Sdílet