Středa 24. dubna 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Ranní nehody na Plzeňsku

V souvislosti s aktuálním počasím vyjížděli k několika nehodám i hasiči z Plzeňského kraje…

5.44 hodin
Hasiči ze stanice Plzeň-Košutka vyjížděli k nehodě osobního vozidla, které se střetlo s vozidlem Správy a údržby silnic. K nehodě došlo na hlavní komunikaci u obce Všeruby na severním Plzeňsku. Hasiči po příjezdu pomocí hydraulické techniky vyprostili zraněného řidiče osobního vozidla. Muž byl předán do péče ZZS. Doprava byla v místě nehody svedena do jednoho jízdního pruhu. V 6.39 hodin bylo místo předáno PČR.

6.57 hodin
Klatovští hasiči zasahovali u nehody pekařského dodávkového automobilu, který havaroval u obce Kokšín. Vozidlo se při nehodě převrátilo, událost se obešla bez zranění a úniku provozních kapalin. Odtah si zajistil řidič vozu.

7.29 hodin
Osobní automobil, ve kterém zůstala zaklíněná osoba zůstal po nehodě v příkopu u komunikace u obce Rabí směrem na Horažďovice. Z havarovaného vozu hasiči jednu osobu vyprostili a předali do péče ZZS. Po vyproštění zraněného zajistila jednotka ze stanice Horažďovice vozidlo proti požáru.

7.37 hodin
Za Letkovem směrem na Starý Plzenec havarovalo osobní auto, ve kterém cestovala žena se dvěma dětmi. Automobil skončil mimo vozovku na střeše. ZZS odvezla z místa nehody tři zraněné osoby na ošetření na chirurgii FN Lochotín. Z vozidla neunikaly žádné provozní kapaliny. Událost převzala PČR.

por. Mgr. Alena Marešová
tisková mluvčí
HZS Plzeňského kraje

-kow-

Sdílet