Pátek 26. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Dopravní nehoda a smrt muže pod padajícím stromem

Hasiči z HZS Královéhradeckého kraje, ÚO Jičín zasahovali včera večer u dopravní nehody dvou osobních automobilů na Babáku, která se neobešla bez zranění. Dnes vyjeli k pádu stromu, jenž usmrtil muže při kácení u obce Vršce.

Nehoda na Babáku

Včera (27. února 2009) před osmou hodinou ráno vyjeli profesionální hasiči z Nové Paky k dopravní nehodě dvou osobních vozidel. Nehoda se stala u Kumburského Újezdu na kopci zvaný „Babák". Při srážce osobních vozidel Peugeot a Mitsubishi byla jedna osoba zraněna. Obě vozidla skončila mimo vozovku. Zasahující hasiči vyprostili zraněnou osobu a zabezpečili obě vozidla proti požáru. Odpojili autobaterie a zamezili úniku provozních látek. Příčiny nehody šetří Policie ČR.

(foto: stanice Nová Paka)


Padající strom zabil muže

Dnes (28. února 2009) dopoledne došlo při kácení stromu v lese u obce Vršce na Jičínsku ke smrtelnému zranění muže. Na místo vyjeli profesionální hasiči z Jičína, zdravotnická a letecká záchranná služba Královéhradeckého kraje a Policie ČR. I přes veškerou snahu lékařů muž svým těžkým zraněním na místě podlehl. Hasiči se kvůli nepřesnému udání místa nedostali až k místu nehody a po domluvě s Policií ČR nezasahovali a vrátili se na základnu. Policie ČR nyní prověřuje totožnost usmrceného muže a okolnosti tragédie.

Info: HZS Královéhradeckého kraje

-wap-

Sdílet