Neděle 5. května 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Světelné rampy pro dobrovolné jednotky

Firma MANDIsan, partner serveru Požáry.cz, připravila akci pro jednotky dobrovolných hasičů. Týká se repasovaných světelných ramp.

Firma MANDIsan, partner serveru Požáry.cz, připravila akci pro jednotky sboru dobrovolných hasičů. Týká se repasovaných světelných ramp.

Jsme si vědomi, že velká část jednotek sboru dobrovolných hasičů pracuje ještě ze staršími vozy, které jsou stále osazeny starým a již nevyhovujícím světelným a výstražným zařízením např. AZD 500 a také nehospodaří značnou finanční částkou na jejich výměnu. Proto jsme se rozhodli pro JSDH připravit AKCI na světelné a zvukové zařízení v SADĚ za rozumnou cenu, kterou by mohlo spousta sborů akceptovat.

Věříme že se vás akce zaujme a budete spokojeni.


SADA VNK 012 obsahuje: Světelnou rotační rampu, zesilovač, ovl.jednotku, reproduktor, mikrofon, 1 pár super LED světel TIR 3 od fi.WHELEN CENA 13.000,–Kč bez DPH

SADA VNK 012F obsahuje: Zábleskovou světelnou rampu 2× záblesk, zesilovač, ovl.jednotku, reproduktor, mikrofon, 1 pár super LED světel TIR 3 od fi.WHELEN CENA 16.000,–Kč bez DPH

Na sady poskytujeme záruku 12 měsíců od zakoupení. Montáž na kterékoliv vozidlo vč.materiálu 1.500,–Kč bez DPH.

Zakoupíte-li SADU a montáž provede naše firma poskytneme Vám záruku 24 měsíců.


=== Michal Milbauer – MANDIsan =======

-wap-

Sdílet