Úterý 23. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Čtvrtek na Bílovecku ve znamení nehod

Hned ke třem dopravním nehodám vyjížděli během včerejšího dne hasiči z bílovecké stanice HZS Moravskoslezské­ho kraje…

čtvrtek 12.03., Fulnek, čas 06:22

Ve čtvrtek krátce před půl sedmou ráno vyjížděli hasiči ze stanice Bílovec k dopravní nehodě do Fulneku. Auto skončilo v příkopu, naštěstí však nikdo nebyl zraněn. Hasiči tak provedli pouze vyproštění vozidla a předali jej majiteli.

čtvrtek 12.03., Bílovec, čas 06:55

Za necelou půlhodinu hasiči vyjížděli k další dopravní nehodě – tentokrát skončila na silnici mezi Bílovcem a Fulnekem v příkopu dodávka. Při nehodě byl lehce zraněn řidič, kterého převezl k ambulantnímu ošetření majitel vozidla. Hasiči provedli likvidaci drobného úniku nafty a předali místo nehody policistům k došetření nehody.

čtvrtek 12.03., Bílovec, čas 07:09

Neuběhlo ani čtvrt hodiny a hasiči dostali zprávu o další nehodě. Tentokrát se jednalo o nehodu vozů Citroën Saxo a sportovního Porsche na silnici mezi Bílovcem a Fulnekem u odbočky na Bílov. Porsche se při nehodě dostalo mimo vozovku a bočně narazilo do stromu. Řidič vozu, který si stěžoval na bolesti zad, byl předán záchranné službě. Hasiči Porsche převrátili zpět na kola, zajistili únik pohonných hmot a ze silnice odstranili spadlé větve. Na místo nehody se dostavil také pracovník odboru životního prostředí Městského úřadu v Bílovci.

Info HZS Nový Jičín

-kow-

Sdílet