Pondělí 29. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Lehké zranění utrpěl řidič převráceného traktoru nedaleko obce Hvozdná na Zlínsku

Krátce po druhé hodině odpolední dne 12. června 2017 přijalo operační středisko hasičů informaci o převráceném traktoru nedaleko obce Hvozdná na Zlínsku. Podle prvotních informací se na místě nacházel jeden zraněný. K události okamžitě vyrazila jednotka ze Zlína.

Hasiči byli na místě do šesti minut od výjezdu ze stanice. Velitelem zásahu bylo potvrzeno, že traktor s vlečkou sjel mimo zpevněnou komunikaci a převrátil se na louku.

Řidič byl již mimo vozidlo a nebylo nutné jeho vyproštění. Po prvotním ošetření byl odvezen posádkou zdravotnické záchranné služby do nemocnice.

Jednotka provedla zajištění místa nehody a protipožární zabezpečení havarovaného vozu. Uniklé provozní kapaliny byly zachyceny do nádob a využity byly také speciální sorpční látky.

Po příjezdu dopravní policie bylo místo zadokumentováno a hasiči provedli pomocí navijáku jeho postavení zpět na kola. Protože nehrozilo další nebezpečí a úklid vozu si zajistil majitel, místo bylo předáno a jednotka se vrátila zpět na svou základnu.

Pavel Řezníček
HZS Zlínského kraje
Sdílet