Pátek 26. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Představení zásahových a pracovních rukavic firmy Southcombe Brother LTD

Firma ZAHAS s.r.o., která je partnerem webu, představuje rukavice SOUTHCOMBE, které vyrabí společnost SOUTHCOMBE BROTHERS LTD z Velké Británie. Rukavice v budoucnu projdou i redakčním testem. Prozatím vám nabízíme jejich prezentaci v podání distributora pro ČR firmy ZAHAS s.r.o.

Velmi pozorně sledujeme články a diskuzi, která se vede na tomto, jinak velmi zajímavém hasičském portálu, kolem zásahových, případně pracovních rukavic pro hasiče. Prozatím jsme neprováděli žádné testy a ani jsme nepožádali o provedení žádných recenzí na námi nabízené rukavice firmy SOUTHCOMBE BROTHERS LTD. Asi je to škoda, ale co nebylo, může být.

V každém případě, bychom chtěli, alespoň tímto článkem a krátkým představením rukavic „SOUTHCOMBE" do této diskuze vstoupit a nabídnou něco „nového", především z pohledu základních výrobních materiálů, kterými jsou speciálně upravená kůže PYROHIDE® , vlhkostní bariéra CROSSTECH® a vlákno odvádějící vlhkost VILOFT®.

Myslíme si, že po přečtení tohoto článku a hlavně po seznámení se s jednotlivými modely rukavic se případným zájemcům o nákup rukavic otevře další prostor k zamyšlení. Pokud se týče referencí na tyto rukavice, pak se všem případným zájemcům doporučujeme obrátit na hasiče Moravskoslezského kraje, kteří jsou již několik roků pravidelným odběratelem modelu FIREMASTER® III a v posledních dvou letech modelu FIREMASTER® IV.

Jinak jsme ochotni všem zájemcům poskytnou další bližší informace, zaslat k odzkoušení kterýkoliv z nabízených modelů nebo se dohodnout na provedení zkušebních testů. Předem děkujeme za případné dotazy a názory.

Ing. Milan Žitník
ředitel ZAHAS s.r.o.

Kompletní nabídku produktů firmy ZAHAS s.r.o. najdete na webu http://www.zahas-sro.cz/

V příloze článku naleznete další informace.

Jedná se o prezentaci firmy ZAHAS s.r.o.


-kaw- 

Sdílet
Přiložené soubory
MAGAZIN-RUKAVICE-SOUTHCOMBE.pdf zobrazit online PDF 2 MB