Úterý 23. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Osm lidí cestovalo ve dvou vozidlech, střetla se u obce Stračov. Tři osoby byly zraněny

Dne 24. června 2017 v 15:48 vyjeli profesionální hasiči z Hořic a dobrovolní hasiči z Nechanic a Hořic k odstranění následků dopravní nehody dvou osobních vozidel u obce Stračov na křižovatku „U Sv. Jakuba“.

Osobní vozidlo značky Fiat se po střetu převrátilo přes střechu a skončilo na kolech v poli. Dohromady ve vozidlech cestovalo celkem 8 osob z toho jedno dítě.

Hasiči spolupracovali se ZZS KHK na ošetření celkem 3 zraněných osob. Provedli protipožární opatření u obou havarovaných vozidel a zajistili je proti dalšímu pohybu.

Profesionální hasiči z Hořic využili ke zmírnění stresu u 6letého dítěte dráčka Záchranáčka, které vozí ve vozidlech právě pro takové případy.

Dále se hasiči podíleli na řízení dopravy v místě zásahu. Po zadokumetování nehody provedli naložení vozidel na odtah se jednotky vrátili na svoje základny. Míru zavinění a výše škody je v šetření PČR.

Na tomto místě bych rád poděkoval manželce od jednoho našeho profesionálního kolegy, která všem zasahujícím dovezla na místo události příjemné osvěžení ve formě nanuků. Děkujeme!

Hasiči Nechanice
Sdílet