Pátek 26. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Řidič narazil do dodávky a zablokoval průjezd MHD

Dne 21. 3. 2009 v 05:35 hod. byli hasiči požádáni o pomoc po dopravní nehodě v centru Zlína. Na místo vyjela jednotka profesionálních hasičů ze Zlína s jedním zásahovým vozem. Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že na hlavním tahu v centru města došlo k dopravní nehodě osobního auta zn. Š Forman a dodávky zn. Ford.

Dne 21. 3. 2009 v 05:35 hod. byli hasiči požádáni o pomoc po dopravní nehodě v centru Zlína. Na místo vyjela jednotka profesionálních hasičů ze Zlína s jedním zásahovým vozem. Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že na hlavním tahu v centru města došlo k dopravní nehodě osobního auta zn. Š Forman a dodávky zn. Ford.

Řidič nezvládl jízdu ve směru na Otrokovice a zezadu narazil do dodávky. Při nárazu došlo ke zranění spolujezdce, který byl předán do péče zdravotnické záchranné služby a po prvotním ošetření putoval do nemocnice.

Po nárazu osobní auto zablokovalo napříč jeden jízdní pruh a v dalším zůstala dodávka, což zkomplikovalo hlavně průjezd MHD. Na místo proto vyjeli také pracovníci dopravního podniku, kteří dohlíželi na provoz trolejbusů.

Pravděpodobně podnapilý řidič skončil ve služebních poutech policie a byl z místa nehody odvezen. Hasiči se postarali o zajištění vozů proti případnému požáru. Uniklé provozní kapaliny z poškozeného osobního auta byly zlikvidovány sorbenty.

Po dobu zásahu složek integrovaného záchranného systému byla částečně omezena průjezdnost v dopravě centrem města.

Info: HZS Zlínského kraje

-kaw- 

Sdílet