Pátek 19. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Požáry odpadů v Olomouckém kraji

Ke dvěma požárům odpadů vyjížděli v průběhu pondělí 23. března hasiči z Olomouckého kraje. V prvním případě se jednalo o nahlášený požár stodoly plné dřeva, která hořela jasným plamenem. Požár byl nahlášen na operační středisko Hasičského záchranného sboru Olomouckého kraje v 8:34 hodin ve Velkém Týnci.

Ke dvěma požárům odpadů vyjížděli v průběhu pondělí 23. března hasiči z Olomouckého kraje. V prvním případě se jednalo o nahlášený požár stodoly plné dřeva, která hořela jasným plamenem. Požár byl nahlášen na operační středisko Hasičského záchranného sboru Olomouckého kraje v 8:34 hodin ve Velkém Týnci. Na místo vyrazili profesionální hasiči z Olomouce a dobrovolní hasiči z Velkého Týnce, Velké Bystřice a Doloplaz. Když jednotky přijely na místo, zjistily, že hořela pouze papírová krabice a další odpad, který majitel uhasil ještě před příjezdem první jednotky hasičů.

Druhá podobná událost byla nahlášena na operační středisko v 12:22 hodin v Chropyni. Na místo vyrazili hasiči Zlínského kraje a naše jednotka z Kojetína. Podle hlášení oznamovatele se mělo jednat o požár drážního dřevěného domku na nádraží v Chropyni. Když hasiči přijeli na místo, zjistili, že se jedná o požár odpadu, a proto je velitel zásahu odeslal zpět na základnu, protože požár byl již zlikvidován.

Info: HZS Olomouckého kraje

-wap-

Sdílet