Pátek 26. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

V levotočivé zatáčce skončil osobní automobil na střeše

Ve čtvrtek 26. března ve 13:15 hodin byla na tísňovou linku HZS Středočeského kraje ohlášena dopravní nehoda osobního vozidla v obci Drnov na Kladensku. Dle prvních informací měl být řidič zaklíněn uvnitř vozidla.

Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru Středočeského kraje vyslalo na místo události jednotku profesionálních hasičů ze stanice Slaný s jedním zásahovým automobilem.

Po příjezdu hasičské jednotky na místo události v 13:26 hodin bylo provedeným průzkumem zjištěno, že se jedná o osobní vozidlo značky Ford Escort. Řidič osobního vozidla pravděpodobně nepřizpůsobil jízdu a v levotočivé zatáčce na začátku obce Drnov najel pravým bokem do kamenného plotu. Po nárazu do plotu skončilo vozidlo na střeše uprostřed vozovky.

Řidič neutrpěl žádná zranění a byl vyproštěn před příjezdem zásahové jednotky hasičů projíždějícími řidiči. Přesto řidiče preventivně prohlédl přivolány lékař záchranné služby.

Jednotka požární ochrany provedla na vozidle protipožární opatření a ve 14:23 hodin se vrátila zpět na základnu. Příčina dopravní nehody je v šetření Policie ČR.

Lukáš Vejvar
Oddělení ZPP Kladno


-swo-

Sdílet