Středa 24. dubna 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Zásahy hasičů Královéhradeckého kraje ze dne 1. dubna 2009

Profesionální hasiči z Hradce Králové a dobrovolní hasiči z Třebechovic pod Orebem byli ve 14:58 hodin přivoláni k dopravní nehodě dvou osobních vozidel na silnici č. I/11 z Hradce Králové směrem na Třebechovice pod Orebem.

Profesionální hasiči z Hradce Králové a dobrovolní hasiči z Třebechovic pod Orebem byli ve 14:58 hodin přivoláni k dopravní nehodě dvou osobních vozidel na silnici č. I/11 z Hradce Králové směrem na Třebechovice pod Orebem. Na Podhorském kopci se srazila dvě osobní vozidla. Vozidlo Š Felície Combi skončilo v příkopu, u druhého vozidla došlo k utržení levého předního kola. Při nehodě byla zraněna jedna osoba, která byla převezena k dalšímu ošetření do nemocnice. Hasiči provedli protipožární opatření a odpojili autobaterie. Na místě zůstala jednotka dobrovolných hasičů, která po zadokumentování události vyprostila škodovku z příkopu a pomohla s naložením obou vozidel na odtah. Příčiny nehody šetří Policie ČR. (foto: SDH Třebechovice pod Orebem)

Jednotky sborů dobrovolných hasičů z Malých Svatoňovic a Úpice byly v 15:14 hodin přivolány k požáru staré suché trávy v Nádražní ulici v Malých Svatoňovicích. Hořelo na ploše zhruba 50 krát 10 metrů. Hasiči požár lokalizovali v 15:32 hodin a zlikvidovali v 15:42 hodin. Při požáru nedošlo ke zranění osob ani škodě na majetku. (foto: SDH Úpice)

Svodka ke stažení v příloze.

por. Bc. Martina Žahourková
tisková mluvčí
HZS Královéhradec­kého kraje

-miw-

Sdílet
Přiložené soubory
Události ze dne 1.4.09.doc zobrazit online DOC 29 kB