Středa 24. dubna 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Dvě těžké nehody v Královéhradeckém kraji

Včera, 3.4. 2009 ve večerních hodinách vyjela jednotka hasičů z centrální požární stanice Hradec Králové k dopravní nehodě škodovky, která narazila na silnici mezi obcemi Lípa a Sadová do stromu. Řidič musel být se zraněním vyprošťován. Další nehoda se stala dnes, 4.3. 2009 dvě hodiny po půlnoci. Na silnici mezi Hronovem a Žabokrky na Náchodsku skončilo na střeše osobní vozidlo s tříčlennou posádkou. Jedna osoba nepřežila.

Včera, 3.4. 2009 ve večerních hodinách vyjela jednotka hasičů z požární stanice Hradec Králové k dopravní nehodě škodovky, která narazila na silnici mezi obcemi Lípa a Sadová do stromu. Řidič musel být se zraněním vyprošťován. Další nehoda se stala dnes, 4.3. 2009 dvě hodiny po půlnoci. Na silnici mezi Hronovem a Žabokrky na Náchodsku skončilo na střeše osobní vozidlo s tříčlennou posádkou.




Hradec Králové

Osobní vozidlo narazilo do stromu
Včera (3. dubna 2009) v 19:59 hodin vyjeli profesionální hasiči z Hradce Králové k vážné dopravní nehodě, která se stala na silnici mezi obcemi Lípa a Sadová na Hradecku. Na silnici č. E442 z dosud nejasných příčin vyjel řidič osobního vozidla Š Fabia mimo vozovku a narazil do stromu. Zraněný řidič zůstal uvnitř vozidla zaklíněn. Hasiči museli pomocí hydraulických nůžek odstřihnout středový sloupek a odklopit levé zadní dveře. Po vyproštění byl muž předán do péče lékaře a následně byl letecky transportován do královéhradecké nemocnice. Hasiči provedli u automobilu protipožární opatření a odpojili autobaterii. Příčiny nehody šetří Policie ČR.

(foto: centrální stanice Hradec Králové)

Územní odbor Náchod

Vozidlo skončilo na střeše, jedna osoba zemřela
K tragické dopravní nehodě vyjeli dnes (4. dubna 2009) v 01:49 hodin profesionální hasiči z Náchoda. Na silnici č. 303 mezi Hronovem a Žabokrky na Náchodsku havarovalo osobní vozidlo s tříčlennou posádkou. Při průjezdu levotočivou zatáčkou auto vyjelo ze silnice a skončilo na střeše v příkopu u železniční tratě. Hasiči museli z vozidla vyprostit dvě těžce zraněné osoby, třetí osoba bohužel svým zraněním na místě podlehla. Zraněným osobám byla poskytnuta nedokladná první pomoc a následně je záchranná služba převezla do nemocnice. Hasiči zajistili vozidlo proti požáru a úniku provozních kapalin. Příčiny nehody šetří Policie ČR.

(foto: stanice Náchod)


Info: por. Bc. Martina Žahourková
tisková mluvčí
HZS Královéhradeckého kraje

-wap-

Sdílet