Pátek 19. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Řidička v mlze dostala smyk a narazila do dodávky

Dne 6. 4. 2009 v 07:42 hod. byli hasiči požádáni o pomoc po dopravní nehodě u obce Hovězí. Na místo vyjela jednotka profesionálních hasičů ze Vsetína s jedním zásahovým vozem a velitelským vozem zn. Jeep s rozšířenou výbavou. Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že mezi obcí Hovězí a Huslenky došlo k dopravní nehodě osobního auta zn. Peugeot 206 a dodávky Mercedes Sprinter.

Dne 6. 4. 2009 v 07:42 hod. byli hasiči požádáni o pomoc po dopravní nehodě u obce Hovězí.

Na místo vyjela jednotka profesionálních hasičů ze Vsetína s jedním zásahovým vozem a velitelským vozem zn. Jeep s rozšířenou výbavou. Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že mezi obcí Hovězí a Huslenky došlo k dopravní nehodě osobního auta zn. Peugeot 206 a dodávky Mercedes Sprinter.

Podle svědků řidička při jízdě v mlze dostala smyk, přejela do protisměru, kde bočně narazila do dodávky. Po srážce skončilo osobní auto v příkopě a dodávka na krajnici.

Řidička osobního auta utrpěla zranění a z vraku byla vytažena přivolanou posádkou zdravotnické záchranné služby. Ta ji ošetřila na místě a odvezla do nemocnice k další nezbytné péči a hospitalizaci. Řidič dodávky a jeho spolujezdec vyvázli bez zranění.

Hasiči zajistili vraky aut proti případnému požáru a uniklé provozní kapaliny zasypali sorbety. Po dobu zásahu složek integrovaného záchranného systému byla omezena průjezdnost v dopravě. Provoz byl řízen kyvadlově hlídkou policie.



mjr. Ivo Mitáček, Mgr. Bc.
tiskový mluvčí
HZS Zlínského kraje


-swo-

Sdílet