Pátek 17. května 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

V obci Bílčice – Majůvka zemřel motorkář po střetu s nákladním automobilem

Dnes 1. 9. 2017 kolem 9:45 hodin došlo v obci Bílčice – Majůvka k tragické dopravní nehodě. Motorkář (18 let) jel na motocyklu Honda a při průjezdu pravotočivou zatáčkou nezvládl řízení a vjel do protisměru. Zde se střetl s nákladním vozidlem Iveco.

Osmnáctiletý mladík, který cestoval na motocyklu, nejevil po kolizi známky života a první pomoc mu začali záhy poskytovat svědkové události. Týmy ZZS pokračovaly následně ve snaze o záchranu pacienta rozšířenou resuscitací za pomocí přístrojové techniky a léků.

Zasahující lékařka zjistila mnohočetná poranění v oblasti hrudníku, pánve a dolních končetin, která se ukázala být smrtelná. Srdeční činnost postiženého se nepodařilo obnovit a svým poraněním na místě podlehl.

PhDr. Lukáš Humpl, mluvčí ZZS MSK

Příčinu úmrtí určí nařízená soudní pitva. Okolnosti a příčiny této tragické události nyní intenzivně prověřují dopravní policisté.

Policejní interventka poskytuje pomoc pozůstalým. Po dobu šetření dopravní nehody byla silnice v obou směrech uzavřena a provoz byl obnoven v 11:30 hodin.

por. Bc. Pavla Jiroušková
Policie ČR

Foto: Petr Vojáček & Policie ČR
Sdílet