Čtvrtek 25. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Levnější nový mobil i volání

Sdružení hasičů ČMS uzavřelo se společností Eurotel exklusivní smlouvu, která dobrovolným hasičům umožní pořízení nových mobilních telefonů za velmi výhodnou cenu.

Hasiči tak získali možnost využít výhodnější nabídku při obměně mobilních přístrojů při současném zachování telefonního čísla. Cena nových telefonů nabízených v rámci této smlouvy je nižší než v běžné obchodní síti. Navíc je možné obměnu zařídit na dálku, třeba z domova a vybraný telefon bude zaslán na sdělenou adresu. Samozřejmě, že i takto získané přístroje mají dvouletou záruku.

V nabídce, kterou pro dobrovolné hasiče zajišťuje max dealer společnosti Eurotel firma V.Mobil, jsou dvě odlišné varianty. Pro ty kteří jsou ochotni převést telefon na sdružení je určena nabídka telefonů s nižší cenou, např. u telefonů Siemens C55 a Nokia 3410 jen 202 Kč. Sdružení se však stane vlastníkem přístroje včetně telefonního čísla. Uživatel, tedy hasič, pak bude mít výhodnější ceny za hovory, neboť Sdružení z důvodu uplatnění slevy pro významného zákazníka má nižší ceny hovorů. Sleva na hovorném dosahuje až 20%. Sdružení také může prostřednictví mobilních telefonů zapojených do tohoto projektu posílat svým členům důležité informace.
Ještě jednou připomínáme, že vlastníkem telefonu je sdružení a hasič je pouze nájemcem, který si ale sám platí zvýhodněné hovorné. Protože však číslo patří sdružení, uživatel – nájemce nemá nárok na benefit body (odměna za provolané impulsy).
Pokud tento způsob zájemci o nový mobil nevyhovuje může si přístroj zakoupit za vyšší i když stále ještě zvýhodněnou cenu, např. Nokia 3410 za 890 Kč. V tomto případě je kupující (hasič) vlastníkem tel. přístroje i čísla. Bude mít sice lepší cenu než v běžné prodejní síti, ale nebude mít nárok na slevy na hovorném. Naopak mu ale zůstávají benefit body.

Celá akce probíhá bez časového omezení. Pouze se občas mění ceny a typy přístrojů nabízených v rámci této akce. Obměnit přístroj však lze až po uplynutí smlouvy na dříve zakoupeného dotovaného přístroje, tj. 24 měsícú od přidělení čísla a za předpokladu dobré platební morálky.
Bližší informace lze získat na adrese: V.Mobil, Dlouhá 49,412 01 Litoměřice nebo na mailu v_mobil@iol.cz případně telefonicky na č. 602 443 020 nebo 416 737 555.
Sdílet