Čtvrtek 25. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Střet JEEPu s motorákem

Na železničním přejezdu v ulici Stojírenská na pražském Zličíně došlo včera, 21. 4. 2009 v 10.50 hod. ke střetu projíždějícího osobního motorového vlaku s terénním automobilem JEEP. Na místo vyjely jednotky pražských drážních a městských hasičů.

Na železničním přejezdu v ulici Stojírenská na pražském Zličíně došlo včera, 21. 4. 2009 v 10.50 hod. ke střetu projíždějícího osobního motorového vlaku s terénním automobilem JEEP.

Na místo vyjely jednotky HZS SŽDC Praha a HZS hl.m. Prahy HS 7 Smíchov. Po příjezdu k události průzkumem zjištěno, že se jedná o střet osobního motorového vlaku s terénním automobilem JEEP, který se obešel bez zranění. JPO HZS hl.m. Prahy byla následně odeslána zpět na svojí základnu. Na automobilu bylo provedeno protipožární opatření a za pomoci sorbentu likvidace úniku provozních náplní. Následně byl automobil odstraněn z kolejiště.

K události se dostavila PČR, ZZH HMP a vyšetřovatel bezpečnosti ČD. Drážní hasiči provedli po ukončení šetření úklid komunikace. Škoda a příčina v šetření.

-wap-

Sdílet